NAJBOLJI POSLODAVAC 2017. MEĐU TVRTKAMA ZA NAJAM VOZILA U HRVATSKOJ

najam auta hrvatska

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha i osvajanja prestižne nagrade „Vodeći rent a car u Hrvatskoj“ dodjeljene od strane World Travel Awards, renomirane internacionalne koja se bavi vrednovanjem i ocjenjivanjem izuzetnih postignuća u sektoru turizma, na adresu tvrtke Nova rent a car stiglo je još jedno značajno priznanje.

Prema istraživanju zadovoljstva zaposlenika koje je proveo portal Moj Posao o tvrtkama u kojima je organizacija rada na najvišem nivou te se pridaje posebna pažnja kvaliteti radnih uvjeta, Nova rent a car (Nova Gratia d.o.o.) je po rezultatima rangiran kao najbolji poslodavac među rent a car agencijama.

Ocjenjivanje je temeljeno na iskustvu i precepciji samih zaposlenika pojedine tvrtke, formirano u obliku ankete koja se ispunjavala direktno putem jedinstvenog linka.

Zaposlenici su imali mogućnost ostaviti anonimne komentare tvrtki koja je provela anketu u cilju još bolje analize i kvalitetnije povratne informacije. Izdvojili bismo samo neke od komentara djetnika tvrtke NOVA rent a car:“ „Radna atmosfera je izvrsna, imamo i super druženja.“ …„Svi zajedno nastojimo pomoći tvrtki da ostvari planove i rezultate, koji su razumni i ostvarivi, s tim da je naravno na prvom mjestu uvijek zadovoljstvo klijenata“… „Uprava je dostupna i otvorena u komunikaciji što je jako važno“.… “Mišljenja sam da su generalno najveća snaga naše tvrtke upravo odlični međuljudski odnosi na svim razinama. “

Ukupni rezultati dobiveni su kroz dubinsku analizu cijelog niza faktora, a valorizirao se stupanj zadovoljstva i angažiranosti djelatnika kao i benchmark u odnosu na tvrtke u kategoriji po veličini i djelatnosti.

Rezultati su obznanjeni na svečanosti koja se održala u hotelu Westin u sklopu Liderove konferencije HR Generation Management gdje je Nova rent a car  po rezultatima zauzela mjesto u TOP 5 tvrtki u svojoj kategoriji i prvo mjesto među tvrtkama u svojoj djelatnosti.

Prema navedenim kriterijima za najbolje poslodavce u 2017. godini u kategoriji velikih tvrtki odabrani su Deichmann trgovina obućom d.o.o., dm-drogerie markt d.o.o. a treće mjesto je zauzela IKEA Hrvatska d.o.o. Najboljim poslodavcem u kategoriji srednjih tvrtki proglašen je Foreo Adria d.o.o.

„Dobiveni rezultati su izuzetno važni za nas. Djelatnici su značanjan dio našeg uspjeha i njihovo mišljenje nam je neizmjerno bitno”, izjavio je Rino Pavlov iz Nova rent a car , “Izrazito mi je drago što smo prepoznati i od strane klijenata i partnera kao i od naše najveće unutarnje snage i vrijednosti, naših djelatnika. Niz godina, od osnivanja tvrtke, nastojimo osigurati najbolje iskustvo klijentima kroz jednostavnost, neposrednost, kvalitetu proizvoda i pristupačnost naših djelatnika te paralelno njegovati ugodno poslovno okruženje, usprkos svim izazovima koje ovaj posao donosi. ” dodaje Rino Pavlov,

„Izgradili smo prepoznatljiv brand, zastupljen u svim većim gradovima i aerodromima, što se u kombinaciji s uhodanim djelatnicima koji su iskusni i predani svom poslu manifestira kroz pružanje najbolje moguće usluge našim cijenjenim klijentima.

S dolaskom sezone javlja se i pojačana potreba za motiviraim djelatnicima željnim usvajanja novih znanja koji bi se uključili u programe treninga starijih kolega i voditelja.

Stoga, ako ste motivirani za rad u živom i aktivnom okruženju koje vas potiče na razmišljanje te interakciju s klijentima, onda ste prava osoba za posao u tvrtki NOVA Rent a Car“.

O NOVA rent a car

NOVA rent a car je tvrtka koja je se u proteklom periodu pokazala kao uspješan partner i tvrtka -pijatelj za kratkoročni i dugoročni najam vozila različitih proizvođača I kategorija namjenjenim pravnim i fizičkim osobama. Ponose se nizom nominacija i priznanja od strane korisnika, djelatnika iz branše kao i novinara iz auto industrije. Na tržištu posluje od 2009. godine s uredima na svim većim zračnim lukama i gradovima (Zagreb, Opatija, Pula, Zadar, Šibenik, Trogir, Kaštela, Split, Makarska i Dubrovnik). Nova rent a car je i nositelj franšize Right Cars za Hrvatsku. Više informacija o ponudama i svim ostalim detaljima možete pronaći na www.novarentacar.hr