NOVA RENT A CAR SUPERBRANDS PARTNER ZA HRVATSKU

najam vozila hrvatska

Superbrands partner status smo zasluženo ostvarili naslanjajući se na niz uspješnih rezultata, ali i zbog izvrsne veze s našim klijentima kroz korisničku podršku.

Superbrands organizacija na području Hrvatske odabire strateške partnere koji mogu aktivno doprinijeti promociji discipline brandinga najboljih marki na hrvatskom tržištu, a mi smo postali jedan od tih partnera za 2018. godinu.

Međunarodna organizacija Superbrands prisutna je u više od 80 država i surađuje s više od 3000 robnih marki iz različitih područja. Glavni joj je cilj otkriti vodeće brandove na pojedinim tržištima te promovirati disciplinu brandinga.

Jedna od vodećih tvrtki za najam vozila NOVA rent a car posluje od 2009. godine, a već sada brojimo do 100.000 korisnika koji su koristili naše usluge najma automobila u Hrvatskoj i broj privatnih i poslovnih korisnika najma vozila neprestano raste.

Osim naših korisnika i Superbrandsa, kvalitetu usluge i pristupačne cijene prepoznat je i na drugim poljima, te je tako NOVA rent a car u protekloj godini osvojila nekoliko prestižnih nagrada. S dvije se posebno ponosimo, riječ je o priznanju za Rent a car godine prema TV Automagazinu, te nagradi renomirane tvrtke World Travel Awards za vodeći rent a car u Hrvatskoj

Svi Superbrands partneri bit će predstavljeni u godišnjoj publikaciji Superbrands Croatia 2018 koja uključuje najbolje tržišne marke.

NOVA rent a car je tvrtka koja je se u proteklom periodu pokazala kao uspješan partner i tvrtka -prijatelj za kratkoročni i dugoročni najam vozila različitih proizvođača I kategorija namjenjenim pravnim i fizičkim osobama. Ponose se nizom nominacija i priznanja od strane korisnika, djelatnika iz branše kao i novinara iz auto industrije. Na tržištu posluje od 2009. godine s uredima na svim većim zračnim lukama i gradovima (Zagreb, Pula, Zadar, Šibenik, Trogir, Kaštela, Split, Makarska i Dubrovnik). Za više informacija kontaktirajte nas na 072 535 535 ili posjetite www.novarentacar.hr