NOVA rent a car nositelj svjetske oznake za protokole u putovanju

Safe travels with NOVA RENT A CAR

Nova rent a car je prihvatila standarde i procedure propisane od strane WTTC-a te tako poput mnogih svjetskih tvrtki stekla pravo korištenja oznake #SafeTravels

Ova zanimljiva inicijativa predložena je kao vrijedan doprinos hrvatskom turizmu te smo je na prijedlog Ministarstva turizma Republike Hrvatske i implementirali.

Svjetsko vijeće za putovanja i turizam (WTTC) globalni je autoritet u turizmu te je jedini forum koji predstavlja i zastupa privatni sektor i destinacije u svim dijelovima industrije diljem svijeta, te surađuje s vladama na podizanju svijesti o turističkoj industriji.

WTTC-ovi sigurnosni protokoli koji se odnose na hotele, restorane, aviokompanije, brodove za krstarenje, turoperatore, kupovinu na otvorenom, prijevoz, zračne luke i kongresne dvorane, doneseni su u svibnju, a 23. lipnja doneseni su novi dodatni protokoli za najam automobila, kratkoročni najam smještaja (za vlasnike i operatere) i atrakcije (zabavni parkovi, zoološki vrtovi, muzeji, vodeni parkovi itd).

Posebno dizajnirana oznaka omogućuje putnicima da prepoznaju vlade i tvrtke širom svijeta koji su prihvatili zdravstvene i higijenske globalne standardizirane protokole – tako da potrošači mogu iskusiti ‘Sigurna putovanja’.

Oznaka je dobila podršku utjecajne Svjetske turističke organizacije Ujedinjenih naroda (UNWTO).

Oznaka Safe travels omogućava putnicima da prepoznaju tvrtke i destinacije širom svijeta koji su usvojile globalne standardizirane protokole za zdravlje i higijenu – na taj način potrošači mogu biti sigurni da „putuju sigurno“.

WTTC protokoli uzimaju u obzir smjernice Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), te ova oznaka prepoznaje one destinacije, zemlje, tvrtke i vlade širom svijeta koje su ih usvojile.

Od pokretanja oznake WTTC Safe travels, države i gradovi širom svijeta usvojili su nove protokole. Neke od zemalja su Turska, Bugarska, Španjolska, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Austrija, Saudijska Arabija i mnoge druge.

Korištenjem navedenih protokola nastojali smo osigurati našim klijentima sigurna i bezbrižna putovanja u vozilima NOVA rent a car

Za sve upite i rezervacije budite slobodni posjetit nas u jednom ond naših ureda ili rezervirajte vozilo online.