NOVA RENT A CAR SLUŽBENI SPONZOR HRVATSKOG VATERPOLSKOG SAVEZA

vaterpolo nova rent a car

S kvalitetnim partnerom HVS ojačao vozni park

Nova rent a car i Hrvatski vaterpolski savez potpisali su 05. lipnja u Zagrebu ugovor o poslovnoj suradnji kojom NOVA rent a car postaje poslovni partner i sponzor Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Ugovor su potpisali Perica Bukić izvršni direktor HVS-a I Rino Pavlov direktor marketinga i član uprave Nova rent a car-a.

Posljednjih pet Svjetskih prvenstava Hrvatska je osvajala medalje, što još nikome nije pošlo za rukom. Iznimno smo ponosni na taj uspjeh koji nam je ujedno i veliki motiv da ova godina bude šesta uzastopna godina da Hrvatska na Svjetskim prvenstvima stoji na postolju. Potpisivanjem ugovora s NOVA rent a car-om Hrvatska vaterpolska reprezentacija dobila još jednog respektabilnog partnera koji će je pratiti na putu ostvarivanja uspješnih rezultata.– rekao je Perica Bukić, izvršni direktor HVS-a.

Tvrtka Nova Rent a Car djeluje iz gotovo svih većih aerodroma i gradova, nastojeći klijentima olakšati njihov boravak i putovanje u Hrvatskoj. Vrlo dobar ugled u rent a car industriji posljedica je visoke razine usluge, prijateljskog i učinkovitog osoblja, pristupačnih cijena i zadovoljnih klijenata.

Kako smo u NOVA rent a car-u ljubitelji sporta općenito, tako smo kroz vaterpolo koji je jedan od vodećih i najtrofejnijih momčadskih sportova u Hrvatskoj, pa i regiji, željeli povezat dvije vodeće snage – naš brand NOVA rent a car i osvajače medalja s više razlicitih sportskih natjecanja – u Europi i svijetu, naše Barakude.  Veselimo se prilici biti rent a car partner i sponzor reprezentaciji i savezu, te mi je izraziti drago što smo s g. Bukićem i njegovim timom pronasli zajednički jezik, izjavio je gospodin Rino Pavlov iz tvrtke NOVA rent a car te dodao 

Naravno, osim reprezentacije i saveza NOVA rent a car će biti na usluzi svim sudionicima u vaterpolu osiguravajući posebne uvjete za potrebe najma vozila klubovima, igračima, trenerima ili navijačima te i na taj način pomoći u još boljem povezivanju kroz sport u našoj zajednici.

Ponosni smo što ćemo postati dio vaterpolo obitelji, uvjeren sam da će na obostrano zadovoljstvo ovo biti uspješna suradnja. 

NOVA rent a car je tvrtka koja je se u proteklom periodu pokazala kao uspješan partner za kratkoročni i dugoročni najam vozila pravnim i fizičkim osobama. Ponose se nizom nominacija i priznanja od strane korisnika, djelatnika iz branše kao i novinara iz auto industrije. U predstojećem period najavljuju širenje poslovne aktivnosti a potpisivanje ugovora o sponzorstvu s Hrvatskim vaterpolskim savezom je dio projekta društvene odgovornosti  kroz koje nastoje  doprinijeti razvoju sporta kako na nacionalnom nivou tako i na nivou lokalnih zajednica u kojima posluje.

Za više informacija kontaktirajte nas  na 072 535 535 ili posjetite www.novarentacar.hr