NOVA RENT A CAR NOMINIRAN ZA 2017 WORLD TRAVEL AWARD

renting a car in Croatia

Najbolja tvrtka za najam vozila

NOVA rent a car vodeći rent a car u Hrvatskoj

Pobjednici se biraju glasovima korisnika a glasanje je otvoreno do 6. kolovoza 2017. Pobjednici će biti predstavljeni na WTA Europe gala ceremoniji koja se ove godine održava u St. Petersburgu 30. rujna 2017.

Komentirajući nominacije Rino Pavlov suosnivač nominirane tvrtke Nova rent a car izjavio je:’Zaista smo ponosni i uzbuđeni što smo nominirani za ovako prestižnu nagradu. Nominacija je velika motivacija svima u NOVA rent a car-u da nastavimo graditi tvrtku u pravom smjeru i pružati vrhunsku vrijednost i iskustvo našim korisnicima, te tako biti produžena ruka i pouzdan partner ostalim dionicima u pružanju usluga u turizmu. World Travel Award je referentna točka za izvrsnost kada želimo saznati tko su najbolji u turističkoj djelatnosti, tako da nam nominacija uistinu znači puno.’

World Travel Awards ili ‘Oscar turističke industrije’ je najprestižnija nagrada u svjetskoj turističkoj ponudi osnovana 1993. godine za nagrađivanje i promociju postignuća u svim sektorima turizma, uključujući krstarenja, turističke destinacije, hotele i odmarališta, turističke tehnologije, turistička putovanja, agencije, avio kompanije i tvrtke za najam vozila. Nominacije i nagrade World Travel Awards jedna su od najboljih preporuka turističkom proizvodu i imaju veliki utjecaj u svjetskoj turističkoj industriji putovanja.

NOVA rent a car je tvrtka koja je se u proteklom periodu pokazala kao uspješan partner za kratkoročni i dugoročni najam vozila pravnim i fizičkim osobama. Ponose se nizom nominacija i priznanja od strane korisnika, djelatnika iz branše kao i novinara iz auto industrije. Na tržištu posluje od 2009. godine s uredima na svim većim zračnim lukama i gradovima (Zagreb, Pula, Zadar, Šibenik, Trogir, Kaštela, Split, Makarska i Dubrovnik).

Za više informacija kontaktirajte nas na 072 535 535 ili posjetite www.novarentacar.hr

Glasovanje i nominacije možete pronaći na slijedećem linku