ODLIČNA AKCIJA – NOVA rent a car jednosmjerni najam automobila za već od 615 kuna dnevno!

Za sve one koji trebaju putovati, a zbog sigurnosti ili drugih okolnosti nisu u mogućnosti putovati vlastitim vozilom, u NOVA rent a caru nudimo posebnu akciju. Tako od 15. travnja pa do 30. svibnja nude jednosmjerni najam automobile za već od 615 kuna za 24 sata korištenja. Ova promocija dostupna je za najam iz Zagreba prema Opatiji, Zadru, Šibeniku, Trogiru, Splitu ili natrag u obrnutom smjeru.

Bilo da se trebate vratiti kući s broda, imate zakazanu neodgodivu obvezu, imate rezerviran let ili neke drugu potrebe, NOVA rent a car će vam ponuditi najbolju cijenu i uslugu za najam vozila i putovanje u jednom smjeru.

– Tu smo kako bismo vam osigurali siguran i povoljan jednosmjerni najam automobila te vam omogućili da stignete na odredište – poručuju iz NOVA rent a cara.

Ova posebna ponuda odnosi se na najam iz Zagreba prema Opatija, Zadru, Šibeniku, Trogiru i Splitu ili u obrnutom smjeru. Sve što trebate učiniti jest preuzeti vozilo i ostaviti ga na drugoj lokaciji unutar dogovorenog vremena.

– Ponuda vrijedi za jednosmjerni najam unaprijed rezerviran i preuzet od 15. travnja do 30. svibnja sa navedenih NOVA rent a car lokacija. Cijena od 615 kuna po danu odnosi se na vozila ekonomske klase, a cijena od 647 kuna po danu primjenjuje se na srednju klasu vozila. Za određene lokacije koje nisu toliko udaljene cijene mogu biti i niže od 615 kuna – dodaju iz poznatog rent a cara.

Ova ponuda se odnosi na najam po standardnoj tarifi s uključenim PDV-om, ne uključuje opcionalne doplate, dopunu goriva, dodatne troškove vozača ili bilo kojeg dodatnog proizvoda ili usluge (poput neobavezne potpune protekcije), koji su u nadležnosti i na odabir od strane iznajmljivača.

– U ovim trenucima kada vijestima dominiraju informacije o Coronavirusu, želimo obavijestiti naše sadašnje i buduće korisnike da savjesno primjenjujemo protokole prilikom najma vozila kao i čišćenja prije i poslije najma, a sve u cilju kako bismo osigurali vašu sigurnost, sigurnost naših zaposlenika i cijele zajednice – naglašavaju iz NOVA rent a cara kako pomno prate smjernice Svjetske zdravstvene organizacije i Zavoda za javno zdravstvo u pogledu širenja virusa kao i naputke Stožera Civilne zaštite.

– Doista je jako jednostavno, s našom uslugom jednosmjernog najma automobila ili kombija možete doći na željenu lokaciju, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. U našoj ponudi su i druge pogodnosti za lokalni najam vozila – zaključuju.

Ponuda se ne može kombinirati s bilo kojim drugim popustom i ne može se primijeniti na prethodnu ili postojeću rezervaciju ili najam.

Ponuda ovisi o dostupnosti vozila u trenutku rezervacije. Iznajmljivač i dodatni vozači moraju udovoljavati standardnim zahtjevima za dob te valjanu vozačku sposobnost.

Za više informacija, uključujući procjenu ukupnih troškova najma ili pak da biste vidjeli postoji li niža cijena, posjetite našu internet stranicu ili ih kontaktirajte putem broja telefona 072 535 535 , a zapratiti nas možete i na Facebooku.

NOVA rent a car team vam želi siguran put i ugodnu vožnju!