NOVA RENT A CAR IZABRAN ZA RENT A CAR GODINE

najbolji rent a car - NOVA

U Karting Areni na Velesajmu u Zagrebu održan je izbor Auta godine 2017. ‘Auto Godine’ je izbor koji provodi TV Automagazin, najgledanija televizijska auto emisija u Hrvatskoj. Na ovom prestižnom izboru okupili su se predstavnici svih relevantnih marki automobila kao i drugi važni čimbenici u autoindustriji koji će obilježiti 2017. godinu

Osim nagrade za Auto godine 2017 u nekoliko kategorija dodijeljeno je i posebno priznanje za Rent a car godine koje je ove godine dobila NOVA rent a car/Nova Gratia d.o.o.

Iskustvo iznajmljivanja automobila je jedan od onih bitnih trenutaka na vašem putovanju. Kvaliteta vozila i usluga korisnicima je razlika između dojma kada je najam automobila vrhunac ili noćna mora vašeg putovanje, stoga odabir kvalitetnog rent a car partnera je od izrazite važnosti.

‘Nagrada za izvrsnost u uslužnoj djelatnosti i poslovanju je potvrda napora koji NOVA rent a car ulaže u odnosu prema klijentima, djelatnicima i partnerima u poslovanju. Naša iznimna usluga već je prepoznata od strane domaćih i stranih klijenata, koje dobijemo kroz povratne informacije i iskustva korisnika. Dokaz tome je upravo i ova nagrada.

Zahvaljujem TV Automagazin-u što su prepoznali našu vrijednost i rad te koristim priliku da zahvalim svima koji su svojim trudom i radom zaslužni za dobivanje ove prestižne nagrade, jer to je zapravo priznanje cijelom vrijednom timu Nova Rent a Car-a.“ izjavio je Rino Pavlov iz Nova rent a car-a i dodao ‘S ponosom prihvaćam ovo priznanja i zahvaljujem svima koji i dalje prepoznaju našu predanost.’

O Nova Rent a Car

Nova rent a car je jedna od vodećih agencija za najam vozila u Hrvatskoj. Na tržištu posluje od 2009. godine s uredima na svim većim zračnim lukama i gradovima ( Zagreb, Zadar, Šibenik, Trogir, Kaštela, Split i Dubrovnik). Područje poslovanja su kratkoročni i dugoročni najam vozila privatnim i poslovnim korisnicima kao prodaja rabljenih vozila.

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 72 535 535 ili posjetite www.novarentacar.hr